Bommetje! Wint NPO Zapp Award 

Geplaatst op: 07/02/2024

Met 37,6% van de stemmen won Bommetje! zaterdagavond 28 januari de NPO Zapp Award voor Favoriete Jeugdprogramma. Voor ons team een geweldige kroon op hun harde werk in de havens van Lelystad en Huizen.

Studio 21 in Hilversum werd een groot feest toen Leonie ter Braak , Floris van Weeghel en Sor  bekend maakten dat Bommetje! de meeste kinderstemmen had gekregen. Ron Boszhard nam de prijs samen met de Blobbers in ontvangst. 

Onze collega’s maakten het feestje compleet. Redacteur van het programma, Balou Crezee was samen met Lisan Hidding en Sabine Gankema bij de uitreiking: “Het is zo gaaf als je zo kei-, kei- en KEIhard gewerkt hebt aan de productie van Bommetje als dat wordt beloond met een ZAPP Award! Zo tof om dat met je collega’s, met Ron en de Blobbers te kunnen vieren.”

ITV Studios is supertrots op het Bommetje! team en alle betrokkenen bij dit geweldige programma en feliciteren AVROTROS met deze prachtige prijs. Daarnaast bedanken we alle duizenden kinderen die hun stem hebben laten horen.

Met vragen naar aanleiding van dit bericht kunt u terecht bij Marthijn Tabak, Head of Communications & PR, via marthijn.tabak@itv.com of +31 6 22486010.