De behandeling van een ernstig ziek kind is meer dan medicijnen alleen!

Geplaatst op: 13/09/2022

Elke dag horen gemiddeld vier families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Wat volgt zijn maanden, jaren die volledig in het teken staan van ziekenhuizen, arts bezoeken en niet weten wat de toekomst brengt. Voor al deze kinderen wil Make-A-Wish Nederland hun allerliefste wens vervullen. Een ervaring die ze sterker maak en vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Een team van zorgzame vrijwilligers en medewerkers haalt dan samen met de community alles uit de kast om het onmogelijke mogelijk en onvergetelijk te maken.

Elk jaar neemt Make-A-Wish de vrijwilligers en medewerkers mee in de plannen voor komend boekjaar. Afgelopen zaterdag 10 september heeft in Studio 22 op het Mediapark in Hilversum een inspirerende middag plaatsgevonden met sprekers als Ferry Zandvliet, ambassadeurs Sjoerd van Ramshorst en Rob & Emiel. Middenin het decor van Weet Ik Veel. Studio 22 is een fantastische locatie die wij, door onze waardevolle samenwerking met Make-A-Wish, opengesteld hebben voor deze bijzondere dag. Zo kunnen ook wij ons steentje bijdragen. 

Samen met Make-A-Wish Nederland, Chain, Faber, Light-h-art, Interstage, Yellowspot, NEP, ITV Studios Netherlands en uiteraard het productieteam van Weet Ik Veel is er voor gezorgd dat de dag meer dan geslaagd was.