ITV Studios is sportiefste mediabedrijf van het jaar

Geplaatst op: 09/10/2023

Heel mooi nieuws. ITV Studios is het Sportiefste Mediabedrijf van het Jaar. Dat werd donderdag bekendgemaakt tijdens de sportquiz van de BM Games op de museumvloer van Beeld & Geluid. ITV werd overall winnaar van de vijf categorieën: hardlopen, golf, padel, jeu de boules en de quiz. 

Edwin van der Veen nam de flinke beker met de grote oren zichtbaar trots in ontvangst. “De start van de BM Games viel samen met een nieuw initiatief bij ITV Studios, getiteld ITvit. Bij dit interne programma stimuleren we onze mensen vaker sportief bezig te zijn. De BM Games, met na afloop die gezellige mix van netwerken met collega ́s van andere mediabedrijven, past precies bij onze strategie voor fitte medewerkers. En dan winnen we de BM Games ook nog!”

ITVit is het sportieve programma van ITV Studios en wordt aangedreven door enthousiaste collega’s en ervaren trainers. Zo kunnen medewerkers meedoen aan de ITvit After Work-out en Yoga. Daarnaast worden er veel activiteiten buiten de werkomgeving georganiseerd, zoals een padeltoernooi, een vierdaagse en een mediatiecursus. Om ook de geest met lezen te verrijken is er een centrale boekenkast waaruit medewerkers boeken kunnen lenen. 

Bron: BM
Foto: Feike Faase

Met vragen naar aanleiding van dit bericht kunt u terecht bij Marthijn Tabak, Head of Communications & PR, via marthijn.tabak@itv.com of +31 6 22486010.