ITV Studios produceert Nederlandse versie van ‘That’s My Jam’ voor NPO3

Geplaatst op: 07/11/2023

Quinty Misiedjan presenteert eerste amusementsprogramma Omroep ZWART

Hilversum, 7 november 2023 – ITV Studios Netherlands produceert de Nederlandse versie van de Amerikaanse show van Jimmy Fallon, ‘That’s My Jam’, voor Omroep ZWART. Met deze muzikale show betreedt de omroep het televisielandschap met hun allereerste amusementsprogramma. Het bejubelde format van NBCUniversal wordt in Nederland gepresenteerd door Quinty Misiedjan. De acht afleveringen zijn vanaf 12 december te zien om 21.15 uur op NPO3.

That’s My Jam is een muziek- en comedyspelshow, geïnspireerd op de populaire muziek segmenten van NBC’s The Tonight Show met Jimmy Fallon. Tijdens de show nemen twee teams van beroemde gasten het tegen elkaar op in een reeks muziek- en triviaspellen die worden afgewisseld met spectaculaire muzikale optredens. Dit is de zevende internationale versie van de hitshow. Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Duitsland en Mongolië gingen Nederland al voor.

In voetsporen van grootste comedians ter wereld
Quinty Misiedjan, bekend van het ZAPP-programma De Dikke Data Show en haar succesvolle deelname aan Het Perfecte Plaatje van RTL 4, neemt de presentatie op zich voor de Nederlandse versie van That’s My Jam. Daarmee stapt zij in de voetsporen van komische grootheden als Jimmy Fallon, die de originele Amerikaanse versie van het programma presenteert. “Ik ben ontzettend enthousiast om de Nederlandse kijkers te verwelkomen bij That’s My Jam, een show die niet alleen barst van de muziek, maar ook een geheel nieuwe dimensie aan entertainment op de Nederlandse televisie brengt”, vertelt Misiedjan.

Podium voor alle soorten muziek
Onder de gasten bevinden zich bekende muziek artiesten zoals Shirma Rouse, Angela Groothuizen en Donnie, maar ook minder voor de hand liggende BN’ers zoals dragqueen Envy Peru, acteur Hamzo Othman en journalist Samya Hafsaoui. Zij gaan in één van de acht afleveringen de strijd met elkaar aan en laten hun talenten zien onder begeleiding van de liveband van Benny Hunna en music director Babette Labeij. Tijdens de verschillende spelrondes komt een grote diversiteit aan muziek voorbij uit alle tijden en genres, met veel aandacht voor hiphop, soul en R&B. 

Wil je een uitzending bijwonen?  Klik dan hier.

Fotocredit: William Rutten

Met vragen naar aanleiding van dit bericht kunt u terecht bij Marthijn Tabak, Head of Communications & PR, via marthijn.tabak@itv.com of +31 6 22486010.