Oogappels wint Gouden Televizier Ring

Geplaatst op: 12/10/2023

We zijn zo ontzettend trots, trots op het fantastische team dat ‘Oogappels’ maakt. Dat waren we al, maar na het winnen van de ‘Gouden Televizier-Ring’ helemaal. ITV Studios Netherlands feliciteert BNNVARA en alle crew- en castleden met dit waanzinnige resultaat. 

Regisseur Will Koopman is ontzettend blij met het winnen van haar derde Televizier-Ring: “Dit is het resultaat van een geweldige samenwerking. Je ziet de chemie tussen cast en crew in iedere aflevering terug. En dat ziet het publiek dus ook, ik wil iedereen ontzettend bedanken voor hun stem. De serie zorgt voor herkenbaarheid en creëert daardoor verbondenheid. Dat hele gezinnen, op de bank, samen naar een serie kijken in 2023, dat hadden we van tevoren alleen maar durven dromen.”

ITV Studios Netherlands Drama produceert ‘Oogappels’ voor BNNVARA. De serie begon vijf seizoenen geleden. Waar de serie toen stabiel zo’n 800.000 kijkers trok, kijken nu steevast meer dan 1,1 miljoen mensen de serie. Will Koopman produceerde ook ‘Een Grote Familie’ met Chantal Janzen, de serie die deze week in première ging. Inmiddels is zij begonnen aan de serie ‘Patty’ voor Videoland, dat recent werd aangekondigd.

Met vragen naar aanleiding van dit bericht kunt u terecht bij Marthijn Tabak, Head of Communications & PR, via marthijn.tabak@itv.com of +31 6 22486010.