Samen in Actie voor Oekraïne

ITV Studios Netherlands is diep geraakt door de huidige gebeurtenissen in Oekraïne en voelt, net als iedereen, sterk de behoefte om in actie te komen. In samenwerking met NOS en TVBV produceerden wij daarom de live benefietuitzending ‘Samen in Actie voor Oekraïne’ die op maandag 7 maart 2022 tussen 20.30 – 23.00 uur te zien was bij RTL 4, SBS6, NPO 1 en op de Paramount Pictures zenders Spike, MTV en Comedy Central. De presentatie was in handen van Chantal Janzen en Rob Kemps en zij schakelden met verschillende andere presentatoren waaronder Wendy van Dijk die in het land was en Dionne Stax, Britt Dekker en Hila Noorzai die bij het belpanel aanwezig waren. Artiesten traden belangeloos op en ook facilitaire bedrijven droegen hun steentje bij. Jeroen Pauw en Eva Jinek hebben betrokkenen en gedupeerden aan tafel ontvangen en er werd geschakeld met correspondenten in Oekraïne en omliggende landen. Allemaal met het doel om zo veel mogelijk geld op te halen.

De eindstand na de uitzending was €106.200.773 en de uitzending heeft 2.2 miljoen kijkers getrokken.

Contact opnemen?
Bel, mail of vul in!

 info.nl@itv.com
+31 88 248 33 33

"*" indicates required fields

Toestemming geven*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contact opnemen?
Bel, mail of vul in!

Jacqueline.Hekkers@itv.com

+31 6 54 96 28 32

"*" indicates required fields

Toestemming geven*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij staan altijd open voor goede ideeën!


Denk jij er eentje te hebben?
Stuur hem in!

creative.nl@itv.com

Super leuk dat je je idee naar ons wilt sturen. Wij vinden het bij ITV Studios Netherlands erg belangrijk om externe formatbedenkers bij ons bedrijf te betrekken en precies met die reden zijn wij een van de weinige productiehuizen die zijn mailbox openhoudt voor ideeën van buitenaf.

Ondanks het feit dat wij openstaan voor format-ideeën van buitenaf kijken wij altijd heel kritisch naar deze ideeën. Het is erg lastig om een idee naar een format te brengen en daarna ook nog eens te verkopen, dus wij moeten goed kijken welke ideeën we kansrijk achten en onze tijd daarin handig verdelen.

Voordat wij een idee in behandeling nemen moet het aan een aantal eisen voldoen:

  • Er moet een uitgebreide omschrijving van het format aan toegevoegd worden, waarin bijvoorbeeld verschillende rondes, kandidaten of locaties helder uiteengezet worden;
  • Er moet duidelijk aangegeven worden welke unieke elementen dit format bevat;
  • Om het format zo goed mogelijk juridisch te kunnen beschermen moeten de unieke elementen zo duidelijk mogelijk verwoord en uitgewerkt worden;
  • Het format moet een, nog niet bestaande, titel hebben. De reden hiervoor is dat wij graag heldere afspraken met externe formatbedenkers willen maken. Ideeën die op deze manier aangeleverd worden zijn voor beide partijen beter te registreren, hierdoor voorkomen we onduidelijkheden achteraf en kunnen we de afspraken goed nakomen.

"*" indicates required fields

Max. file size: 32 MB.
Toestemming geven*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Casting

Bij ITV Studios worden jaarlijks veel programma’s gemaakt, waarin kandidaten een belangrijke rol spelen. ITV Studios is daarom ook regelmatig op zoek naar mensen die willen meewerken aan een van onze programma’s: als kandidaat, talent of omdat mensen gezocht worden die deel uitmaken van een specifieke (doel)groep. Schrijf je in voor onze casting database en wie weet zien we jou binnenkort terug op tv!