Samen in Actie voor Oekraïne

ITV Studios Netherlands is diep geraakt door de huidige gebeurtenissen in Oekraïne en voelt, net als iedereen, sterk de behoefte om in actie te komen. In samenwerking met NOS en TVBV produceerden wij daarom de live benefietuitzending ‘Samen in Actie voor Oekraïne’ die op maandag 7 maart 2022 tussen 20.30 – 23.00 uur te zien was bij RTL 4, SBS6, NPO 1 en op de Paramount Pictures zenders Spike, MTV en Comedy Central. De presentatie was in handen van Chantal Janzen en Rob Kemps en zij schakelden met verschillende andere presentatoren waaronder Wendy van Dijk die in het land was en Dionne Stax, Britt Dekker en Hila Noorzai die bij het belpanel aanwezig waren. Artiesten traden belangeloos op en ook facilitaire bedrijven droegen hun steentje bij. Jeroen Pauw en Eva Jinek hebben betrokkenen en gedupeerden aan tafel ontvangen en er werd geschakeld met correspondenten in Oekraïne en omliggende landen. Allemaal met het doel om zo veel mogelijk geld op te halen.

De eindstand na de uitzending was €106.200.773 en de uitzending heeft 2.2 miljoen kijkers getrokken.

Contact opnemen?
Bel, mail of vul in!

 info.nl@itv.com
+31 88 248 33 33

"*" indicates required fields

Toestemming geven*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij staan altijd open voor goede ideeën!


Denk jij er eentje te hebben?
Stuur hem in!

Super leuk dat je je programma-idee naar ons wilt sturen. Wij vinden het bij ITV Studios Netherlands erg belangrijk om externe formatbedenkers bij ons bedrijf te betrekken en precies om die reden zijn wij een van de weinige productiehuizen die de mogelijkheid biedt voor het insturen van programma-ideeën van buitenaf.

Ondanks het feit dat wij openstaan voor programma-ideeën van buitenaf kijken wij altijd heel kritisch naar deze ideeën. Het is erg lastig om een programma-idee naar een uiteindelijk format te brengen en daarna ook nog eens te verkopen, dus wij moeten goed kijken welke programma-ideeën we kansrijk achten en onze tijd daarin handig verdelen.

Voordat wij een programma-idee in behandeling nemen moet het aan een aantal eisen voldoen:

  • Er moet een uitgebreide omschrijving van het programma-idee toegevoegd worden, waarin bijvoorbeeld verschillende rondes, kandidaten of locaties helder uiteengezet worden;
  • Er moet duidelijk aangegeven worden welke unieke elementen dit programma-idee bevat;
  • De unieke elementen moeten zo duidelijk mogelijk verwoord en uitgewerkt worden;
  • Het programma-idee moet een, nog niet bestaande, titel hebben. De reden hiervoor is dat wij graag heldere afspraken met externe formatbedenkers willen maken. Ideeën die op deze manier aangeleverd worden zijn voor beide partijen beter te registreren, hierdoor voorkomen we onduidelijkheden achteraf en kunnen we de afspraken goed nakomen.

Deze en alle overige voorwaarden staan vermeld op deze pagina, zie Voorwaarden. Let op, het insturen van een programma-idee kan alleen onder akkoord met de voorwaarden die ITV Studios Netherlands daarvoor heeft opgesteld.   

"*" indicates required fields

Max. file size: 32 MB.
Toestemming geven*
Toestemming geven*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contact opnemen?
Bel, mail of vul in!

marthijn.tabak@itv.com

+31 6 22 48 60 10

"*" indicates required fields

Toestemming geven*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.