De sponsorcase van Het Perfecte Plaatje & Canon wint een gouden SponsorRing in de categorie Media!

Geplaatst op: 07/04/2022

“Het klikt” in de sponsorcase van Het Perfecte Plaatje en Canon! Samen met onze partners Canon, Ad Alliance, RTL en Media Content House zijn wij trots op deze samenwerking en gouden SponsorRing. Ook willen we ons redactie- en productieteam heel erg bedanken en van harte feliciteren. In en rondom dit programma is één van de meest natuurlijke sponsorfits te zien waar ook Kamera Express en Profotonet onderdeel van uitmaken. Het programma inspireert de kijkers aantoonbaar om meer met fotografie te doen. Een inmiddels al zesjarige samenwerking met perfecte balans tussen entertainment, inspiratie en professionele vakkennis die je terugziet in het hart van de content.

Via thuisopdrachten in het programma word je als kijker uitgedaagd om zelf ook te gaan fotograferen, waarbij je via de online kanalen van Canon wordt bediend met tips & tricks. Gedurende de uitzendperiode is er een exclusieve Het Perfecte Plaatje Giftbox te winnen met Canon apparatuur bij Kamera Express.

De SponsorRing is een vakprijs die jaarlijks wordt toegekend en die bedoeld is als erkenning voor een geslaagde sponsorcases in Nederland.

Ben jij ook op zoek naar vernieuwende en originele branded content? Neem een kijkje op onze site voor meer informatie en neem contact met ons op.