Will Koopman bekroond met Media Oeuvre Award 2024

Bron: Spreekbuis.nl

Geplaatst op: 10/05/2024

Woensdag werd tijdens de aflevering van RTL Boulevard Will Koopman, regisseur van ITV-producties zoals “Oogappels” en “Een Grote Familie” en “Gooische Vrouwen”, bekroond met de Media Oeuvre Award 2024. 

De award wordt toegekend aan een mediaprofessional die een grote invloed heeft gehad op het Nederlandse medialandschap, grote namen zoals Jan Slagter, André van Duin en Tineke de Nooij gingen haar voor. Het is een initiatief van het onlineplatform Spreekbuis.nl en streamingdienst NLziet. Dit jaar waren AD-columnist Angela de Jong en Spreekbuis-uitgever Richard Otto de juryleden.

Koopmans’ producties worden beschreven als ‘ongeëvenaard hoog’. “Er is geen andere regisseur die met series afgelopen decennia zo’n stempel heeft gedrukt op het genre televisiedrama als zij.”

We zijn ontzettend trots en willen Will Koopman feliciteren met deze welverdiende erkenning voor haar bijdrage aan de Nederlandse televisie.

Met vragen naar aanleiding van dit bericht kunt u terecht bij Marthijn Tabak, Head of Communications & PR, via marthijn.tabak@itv.com of +31 6 22486010.