Kennisquiz Weet Ik Veel heeft als vierde productie van ITV Studios Netherlands albert certificering behaald (CO2 neutraal* geproduceerd)!

Geplaatst op: 08/09/2022

Na Beat the Champions, Oh, Wat een Jaar! en Love Island is het ook Weet Ik Veel gelukt om dit seizoen CO2 neutraal te produceren, oftewel albert certificering te ontvangen. Dit is te danken aan het harde werk van het team van Weet Ik Veel maar ook door de steun van en samenwerking met RTL en al onze leveranciers. 

Valery Gallois (Producer bij Weet Ik Veel) was dit seizoen onder andere verantwoordelijk voor de groene kant van de productie en deelt haar ervaringen: “Het is veel werk maar met de albert Toolkit en met onze topper Lynn is het makkelijk haalbaar. Waar wij vooral op hebben gelet tijdens de productie is het hergebruik van het decor, het faciliteren van vegetarisch eten voor het publiek, het minimaliseren van verplaatsingen en het recyclen van al het materiaal en afval.” 

Lynn Scheidegger (Projectmanager ITV Green) is ook te spreken over dit wederom succesvolle resultaat: “Het certificerings-programma van albert biedt ons de kans om groen produceren de norm te maken. Goed dat we op deze wijze telkens weer aan het denken worden gezet en uitgedaagd worden om (meer) actie te blijven ondernemen. Ik ben trots op Valery en de rest van het team van Weet Ik Veel!”