Fleur vertelt... - Productie Stagiaire Love Island

Geplaatst op: 02/09/2022

Na het afronden van mijn studie wilde ik meer ervaring opdoen binnen de televisiewereld. Vanuit ITV Studios Netherlands heb ik de mogelijkheid gekregen om als productie stagiaire mee te werken aan het programma Love Island op Gran Canaria. Tijdens deze zeven weken op het eiland heb ik ontzettend veel geleerd over televisie en de productie die hierbij komt kijken. Binnen de productie heb ik heel veel verschillende werkzaamheden mogen uitvoeren. Zo heb ik veel meegewerkt aan de styling van de villa, zorgde ik dat de Islanders op de juiste tijd en op de juist locatie aanwezig waren en zorgde ik dat de challenges op en top geregeld waren. Ik heb ontzettend veel gedaan. Oftewel, iedere dag was compleet anders, juist iets wat ik zo leuk vond! Daarnaast was het ontzettend leuk dat alle crew met elkaar samenwerkte op één locatie, waardoor ik mee kon en mocht kijken met alle andere functies; zo heb ik een kijkje genomen bij de regie, villa producers, editors en redactie. Op deze manier heb ik in een korte tijd van alle aspecten van televisie maken wat meegekregen. De zeven weken op het eiland zijn echt voorbij gevlogen. Ik heb een hele leuke en leerzame tijd gehad mede door de crew en Islanders! Kortom, een geweldig leuke ervaring die ik niet had willen missen!

Love Island foto's Fleur
Love Island foto's Fleur