Het Branded Content team van ITV Studios Netherlands uitgebreid!

Geplaatst op: 12/01/2022

Deze maand zijn Petra Hoogstad en Inge Kenter gestart binnen het Branded Content team van ITV Studios Netherlands. Hiermee is het Branded Content team samen met Barbara Schipper en Bernard Wiekmeijer op volle sterkte. Naast alle aandacht voor de bestaande partnerships die we koesteren, zoals bij The voice of Holland, The Voice Kids en Het Perfecte Plaatje, zullen we ons de komende tijd ook focussen op het uitbouwen en uitbreiden van Branded Content samenwerkingen met partners. 

Petra Hoogstad was bij ITV Studios Netherlands al sinds mei afgelopen jaar als Freelancer creatief inhoudelijk betrokken bij de samenwerkingen met partners. Als Senior Creative Branded Content zal ze betrokken blijven bij The Voice en zich samen met Inge gaan richten op nieuwe branded partnerships. 

Inge Kenter zal zich vanuit haar rol als Manager Branded Content focussen op alle sponsoring deals van de programma’s en doorvertaling van marketing en communicatiedoelstellingen van adverteerders naar communicatiemogelijkheden van ITV.

Inge: “We staan voor connectie en storytelling en hechten ontzettend veel waarde aan samenwerkingen met commerciële- en mediapartners. Mooie voorbeelden zijn de samenwerkingen omtrent Het Perfecte Plaatje, het volledige crossmediale format ‘Wat Eten We’, en natuurlijk bij The Voice. Nieuw dit jaar is bijvoorbeeld de extensie naar Videoland met The Voice Comeback Stage en de podcast met Jamai in samenwerking met T-Mobile. ITV Studios Netherlands heeft naast de rijke expertise en creativiteit op Branded Content gebied ook nog eens toegang tot de internationale catalogus waar we onder andere onze inspiratie uit putten. We hebben de ambitie om nog veel meer gesponsorde content te ontwikkelen. Ik kijk er met plezier naar uit om samen met het team de Branded Content mogelijkheden die ITV Studios Netherlands te bieden heeft onder de aandacht te brengen en met en voor partners te bouwen aan impactvolle en duurzame branded partnerships. We nodigen iedereen dan ook graag uit om met ons te brainstormen over de mogelijkheden.” 

Wil je meer weten? Neem contact op met het Branded Content team via Inge Kenter (inge.kenter@itv.com, +31 6 21717437).