ITV STUDIOS NETHERLANDS BENOEMT MARTHIJN TABAK TOT HEAD OF COMMUNICATIONS & PR

Geplaatst op: 19/09/2023

ITV Studios Netherlands benoemt Marthijn Tabak per 18 september tot Head of Communications & PR. In deze nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor alle interne en externe communicatie van ITV Studios Netherlands. Tabak heeft ruime ervaring op het gebied van PR en communicatie; zowel bij KNSB, Zoover, Weeronline, RTL en Center Parcs Europe. Hij werkt nauw samen en rapporteert direct aan Managing Director Karin de Groot en is lid van het Senior Management Team van ITV Studios Netherlands. Tabak neemt de positie over van Jacqueline Hekkers, die vanwege persoonlijke omstandigheden ITVSNL in juni heeft verlaten. 

Karin de Groot: “Enthousiast verwelkomen we Marthijn in ons Senior Management Team en als lid van ons Communicatieteam. In een mediabedrijf is doeltreffende communicatie van cruciaal belang, en binnen het groeiende productiehuis ITV Studios Netherlands is dit niet anders. Als een spin in het web tussen interne afdelingen, het bedrijf en de media-industrie, zal Marthijn met zijn uitgebreide kennis en ervaring ongetwijfeld een dynamische invloed hebben op ons team en onze doelstellingen.” 

Marthijn Tabak: ”Ik heb ongelofelijk veel zin om de communicatie op te pakken voor ITV Studios Netherlands. In deze vorm een jong bedrijf met enorm veel professionele ervaring aan boord, waarbij iedereen elke dag trots is op de producties die gemaakt worden. Ik zet me graag in om dat beeld te versterken, zowel binnen als buiten de organisatie.”

Met vragen naar aanleiding van dit bericht kunt u terecht bij Marthijn Tabak, Head of Communications & PR, via marthijn.tabak@itv.com of +31 6 22486010.

Credits foto: Savine Labouchere