ITV Studios Netherlands is verhuisd!

Geplaatst op: 11/01/2022

Hybride werken is bij steeds meer bedrijven de norm; tweederde van alle bedrijven heeft hier al afspraken over gemaakt voor na de corona crisis. Dit wil zeggen dat steeds meer bedrijven dus flexibel omgaan met thuiswerken. 
Bij ITV Studios Netherlands hebben wij verschillende speerpunten. Twee daarvan zijn vanzelfsprekend duurzaamheid en het welzijn van onze medewerkers. De combinatie van deze twee speerpunten en de huidige corona crisis, hebben ervoor gezorgd dat wij onze manier van werken en onze huisvesting tegen het licht hebben gehouden. Hieruit bleek al snel dat we een aanzienlijk aantal minder vierkante meters nodig hadden dan voorheen. Daarom is de keuze gemaakt om het overgrote deel van ons bedrijf in één pand te gaan huisvesten. Ook zitten we dan samen met ITV Studios Global Entertainment in hetzelfde pand, wat de samenwerking makkelijker maakt. Nu, een halfjaar later, is iedereen verhuisd.

Om de goede en gezellige werksfeer in ons nieuwe pand te behouden, hebben wij een stylist (Debby Puttiger) aangenomen die de grote verbouwingen overzag en door middel van schilderwerk, behang en inrichting een gezellige sfeer aan ons nieuwe pand heeft gegeven. Daarnaast is elke werkplek ingericht voor flexwerken met een verstelbaar bureau en een ergonomische bureaustoel. Op deze manier creëren wij niet alleen praktische en duurzame maar ook prettige en gezellige werkplekken voor onze medewerkers. 

Het nieuwe bezoekadres van ITV Studios Netherlands is de Matrix – Familie de Mollaan 1, 1217 ZB Hilversum.