Onze collega Jesse Bleekemolen (Creative Producer Drama) is genomineerd voor De Belofte 2022!

Geplaatst op: 31/05/2022

We zijn ontzettend trots op deze nominatie voor de 24-jarige Jesse. De Belofte 2022 is een prijs voor de meest veelbelovende jonge mensen in het media- en marketing vak, en dat is op Jesse zeker van toepassing. 

Jesse is moeilijk in één hokje te plaatsen omdat zijn talent heel veelzijdig is. Hij maakte als producent en regisseur op zijn vijftiende al zijn eerste speelfilm, ‘Fataal’. Eind 2020 kreeg zijn Videoland-film ‘Leef’, over het leven van Bibian Mentel, veel aandacht. 
Sinds 2017 heeft Jesse, als regieassistent, aan meerdere producties van ITV Studios Netherlands Drama meegewerkt, waaronder de meer dan succesvolle dramaserie ‘Oogappels’ voor de NPO. Naast deze projecten heeft hij de ontwikkeling van nieuwe projecten onder zich. De laatste productie van zijn hand was de documentaire voor Videoland ‘Gigolo’ waarin hij verschillende gigolo’s open en bloot hun verhaal laat vertellen en volgt tijdens hun werk.

Wij zien Jesse als iemand die in ons bedrijf een voorbeeldfunctie heeft door zowel zijn karakter, talent, baanbrekende werk en open-minded mentaliteit en zijn dan ook trots dat hij op de afdeling drama van ITV Studios Netherlands werkt.

De Belofte 2022 wordt bekendgemaakt op woensdag 8 juni tijdens het Cross Media Congres 2022 in Amsterdam.