Pien vertelt... - Social Media Redacteur Love Island

Geplaatst op: 01/09/2022

Alweer voor de derde keer ben ik meegeweest als Social Media Redacteur naar Gran Canaria voor de opnames van Love Island. Een functie waarbij geen dag hetzelfde is! Op een dag ben ik bijvoorbeeld bezig met het maken van foto’s en video’s van de kandidaten in de villa, ga ik mee met de dates voor extra content en selecteer en monteer ik fragmenten voor Instagram, Tiktok en Facebook. En dit is nog maar een selectie van wat je doet als Social Media Redacteur op het eiland. Het mooie aan Love Island is dat je met een groot hecht team iedere dag intensief samenwerkt en ook gelijk het resultaat ziet van je harde werken. Je vormt dus een belangrijke schakel tussen de kijker en het programma.

Ik heb enorm genoten van het afgelopen seizoen! Ook dit jaar was het weer een feestje om samen te werken met zo’n fantastische crew en cast! 🙂