Pleuni vertelt... | Castingredacteur & Redacteur Love Island

Geplaatst op: 29/08/2022

Dit is alweer het vierde seizoen van Love Island voor mij, dit keer ben ik begonnen met de casting. Dat is natuurlijk een heel spannend proces maar ook heel erg leuk! Als je eenmaal de perfecte Islanders hebt gevonden, kunnen we weer naar het eiland van de liefde; Gran Canaria! Tijdens Love Island zit ik zelf in de regie als (Bok)Redacteur, hier hou ik alles in de gaten en zorg ik ervoor dat de juiste items worden gedraaid. Het allerleukste vind ik dat je samen met de regie altijd overal het eerste bij bent; van de eerste kus tot aan de eerste ruzie, in de regie weet je het meteen! Het is zo mega leuk om met zo’n groot team te mogen samenwerken, je leert elke keer weer zo veel gezellige en leuke mensen kennen. Love Island is echt één van de leukste projecten om te mogen doen, zowel qua werksfeer als inhoudelijk. Als ze me vragen of ik weer mee zou willen, dan zeg ik meteen weer… JA!