Podcast 'Reality Check' met collega Pleuni Bezem (Redacteur bij ITV Studios Netherlands)

Geplaatst op: 24/03/2022

Onze collega Pleuni Bezem (Redacteur bij ITV Studios Netherlands) was gisteren te gast in de podcast ‘Reality Check’, waar wekelijks nagepraat wordt over alles wat er speelt in het land van reality tv. In de podcast wordt de laatste aflevering van de Bachelor met Thomas van der Vlugt besproken en vanaf 36:00 vertelt Pleuni over haar ervaringen tijdens de casting voor het programma Love Island en hoe alles (van aanmeldprocedure tot het daadwerkelijk selecteren van Islanders) in zijn werk gaat.

In de podcast ‘Reality Check’ praten Timo Harmelink, Marissa van Loon en Till Toxopeus wekelijks na over dé realityseries van nu en alles wat er nog meer speelt in het land van reality tv. De hosts kunnen geen genoeg krijgen van de verschillende reality televisieprogramma’s die Nederland rijk is, zo ook Love Island. Ze bespreken wat hen verbaast, bezighoudt en welke spicy nieuwtjes langskomen op sociale media. Deze hosts creëren een safe space voor liefhebbers van dit genre.

De podcast ‘Reality Check’ en de aflevering met Pleuni zijn te beluisteren via deze link of via je favoriete podcast app.