Produceren op topniveau

Geplaatst op: 31/08/2021

Produceren op topniveau

Bert Kok en Rick van Dijk gingen tijdens MediaMatters op New Business Radio in gesprek met Karin de Groot, Managing Director van ITV Studios Netherlands. ITV is bekend van programma’s als The Voice of Holland, Het Perfecte Plaatje en Love Island.

Bert Kok en Rick van Dijk spraken met Karin onder meer over de ontwikkelingen binnen de tv-wereld en bij ITV Studios. Hoe is het om onder de vleugels van het Britse moederconcern te werken en hoe wordt daar eigenlijk tegen Nederland aangekeken? Verder kwamen ook de gevolgen van de coronacrisis aan de orde en de mogelijkheden voor samenwerking in de mediasector. Het interview met Karin de Groot is het eerste in een nieuwe reeks gesprekken met mediabazen.

MediaMatters is een programma over innovatie in de media op New Business Radio. Het is iedere eerste donderdag van de maand live te beluisteren tussen 16:00 en 17:00 uur. Daarna is het programma ook als podcast beschikbaar op Spotify, Apple Podcast en SoundCloud. MediaMatters is een project van de stichting Media Perspectives.