Stageblog | Gwen

Geplaatst op: 11/09/2023

Het afgelopen half jaar heb ik stage gelopen op de communicatieafdeling van ITV Studios Netherlands. Als liefhebber van media, televisie en communicatie was het een droom die uitkwam om mee te werken in een dynamische en creatieve omgeving als deze. 

Op de communicatieafdeling werd ik meteen betrokken bij verschillende taken, zoals de externe communicatie (het beheren van de social media accounts en website) en de interne communicatie (events). Over deze taken kreeg ik een grote verantwoordelijkheid. Deze verantwoordelijkheid gaf mij echt een boost om aan de slag te gaan als communicatie stagiaire. 

Mijn stage bij ITV Studios Netherlands was elke dag anders, waardoor ik mezelf elke dag steeds meer kon ontwikkelen. Hierdoor heb ik ontzettend veel geleerd over het bedrijf en het vak en heb ik mezelf beter leren kennen. 

Tijdens mijn stage waren er vele hoogtepunten die ik koester als waardevolle herinneringen en leerzame momenten. Een van de leukste momenten was toen ik mocht assisteren bij de productie van een nieuw televisieprogramma ‘Zing!’. Hierdoor merkte ik echt dat ITV Studios Netherlands je veel kansen en mogelijkheden biedt om ook andere interesses verder te ontdekken.  

Ik vind het fijn dat ITV Studios Netherlands mij de mogelijkheid heeft geboden om mezelf te ontwikkelen en dat ik ontzettend veel verantwoordelijkheid kreeg. Ik heb een enorm leuke tijd gehad en vind het jammer dat mijn stage er alweer op zit. Ik weet bijna zeker dat dit een bedrijf is waar ik mezelf later zie werken!