Stageblog | Louise Jens

Geplaatst op: 24/10/2022

Mijn stage bij ITV Studios Netherlands op de Redactie van Het Perfecte Plaatje is inmiddels voorbij maar ik kijk terug op een hele leuke en leerzame periode. Toen ik het Media Park opliep had ik nog nul ervaring in de mediawereld maar in deze intensieve en korte periode heb ik erg veel geleerd over het werken achter de schermen van een televisieproductie.

Ik merkte al snel dat ik veel verantwoordelijkheden kreeg en dat er genoeg ruimte was om inspraak te leveren en creatief mee te denken over de afleveringen. Ik voelde mij hierdoor erg welkom in het team. De sfeer was hartstikke gezellig en ik denk nog vaak terug aan de leuke momenten die ik met mijn collega’s bij ITV heb meegemaakt.

Op de draaidagen ging het er anders aan toe als de dagen op kantoor maar die afwisseling maakt het juist dynamisch. Door de draaidagen heb ik heel veel mooie plekken in Nederland mogen bezoeken en heb ik dingen meegemaakt die zeker niet standaard zijn! Ik heb zowel redactioneel als productioneel mee mogen helpen bij HPP en ik ben hierdoor een schat aan ervaring rijker. Ik had deze stage voor geen goud willen missen!