Stageblog | Maeve

Geplaatst op: 29/06/2023

Mijn stage bij ITV Studios Netherlands zit er bijna op en wat heb ik enorm genoten!

De afgelopen maanden ben ik werkzaam geweest als Design en Communicatie stagiaire binnen het Communicatieteam van ITV Studios Netherlands. Hier was ik voornamelijk verantwoordelijk voor alle visuele content die zowel intern als extern geplaatst kon worden. 

Dit omvatte het monteren van video’s en het maken van visuele communicatiemiddelen met behulp van Photoshop, Illustrator en InDesign. Het waren zeer diverse werkzaamheden en elke week zag het er anders uit.

Wat ik vooral tof vond aan de stageperiode bij ITV Studios Netherlands, was de ruimte om het bedrijf te verkennen. Ik kreeg meerdere mogelijkheden om mee te kijken tijdens diverse draaidagen en ook mocht ik meewerken in het productieteam. Deze ervaring heeft me echt doen beseffen hoe boeiend de mediawereld is en heeft mijn interesse gewekt om me er verder in te verdiepen. ITV Studios Netherlands biedt meer dan genoeg kansen om jezelf te ontwikkelen en je kennis te laten maken met diverse aspecten binnen de mediawereld. Het viel mij op dat iedereen binnen ITV Studios Netherlands enorm gemotiveerd is en veel plezier heeft in de werkzaamheden die ze uitvoeren. Dat enthousiasme bruist door het hele bedrijf. 

Hoewel mijn stageperiode erop zit, weet ik zeker dat mijn wegen in de toekomst vast nog wel een keer kruisen met ITV Studios Netherlands.