Stageblog | Susan

Geplaatst op: 03/08/2023

Het afgelopen half jaar heb ik stage gelopen bij Married at First Sight: Match or Mistake. Ik heb hier erg veel geleerd en heb met heel veel plezier bij ITV gewerkt. Al mijn collega’s waren super spontaan en gezellig. Ik heb mijn stage ervaren als erg afwisselend, leerzaam en heel gezellig.

Het begon voornamelijk op kantoor, hier moest ik met mijn collega’s zoeken naar verschillende locaties, hotels, dates en nog veel meer. Vervolgens beginnen de testdagen. Super leuk om van alle potentiële kandidaten te horen waarom ze mee willen doen. Wat ik het allerleukste aan de stageperiode vond zijn…

De draaidagen! Dit vond ik echt heel erg leuk. Hierdoor weet ik nu precies hoe het achter de schermen gaat. De bruiloften waren mijn favoriete draaidagen, hierbij zag je hoe de kandidaten reageerden op hun match. Op een draaidag ben ik onder andere bezig met het helpen van de cameraploegen, alles klaarzetten, kandidaten vervoeren, ploegen verzorgen en nog veel meer. Ik probeer samen met mijn productie parels de dag goed te laten verlopen.

Na de opnames kunnen wij beginnen met de montage. Hier heb ik geleerd om met Limecraft te werken. Al met al een super leerzame stage met heel veel afwisseling.